Hoogbrugstraat 23a, 6221 CN Maastricht, tel. tijdens openingsuren 043 - 7502588. Reserveren overdag 043 - 3261009 of gsm 06 - 85844082

beginpagina - voorgerechten - hoofdgerechten - bijgerechten - menu's - nagerechten

Bijgerechten

1. Sate Ayam (3 stokjes kipsate (pikant of normaal) met pindasaus) € 7,-
     
2. Sate Kambing (3 stokjes geitensate met ketjapsaus en jeruk limo) € 8,50
     
3. Sate Domba (3 stokjes lamssate met ketjapsaus en jeruk limo) € 8,50
     
4. Sate Sapi (3 stokjes rundsate van entrecote met pindasaus, ketjapsaus en jeruk limo) € 9,50
     
5. Sate Rusa (3 stokjes hertenvleessate met pindasaus, ketjapsaus en jeruk limo) € 11,50
     
6.

Sate Udang (2 stokjes garnalensate met pikante saus of ketjapsaus)

€ 8,50
     
7. Sate Kerang (3 stokjes mosselsate met geraspte kokos en kokossaus) € 7,50
     
8. Gadogado (gestoomde groentenmix met tempe, tahu en gekookt ei met pindasaus) (veg) € 8,50
     
9. Karedok (rauwe groentensalade met pindasaus met kentjoer, licht pikant) (veg) € 8,50
     
10. Ketoprak (Soe'oen met taoge, tahu en knoflookpindasaus, licht pikant) (veg) € 8,50
     
11. Tjah Jamur (gestoofde kastanjechampignons van mergelbodem met diverse groenten) € 8,50
     
12. Sayur Hijau (bladgroenten met ossenhaas bereid in de wadjan) € 10,-
     
13. Oseng oseng Kerang (gestoofde mosselen met groene pepers en paprika's) € 10,-
     
14. Sayur Lodeh (groenten en bamboescheuten met petebonen gestoofd in kokosmelk) (veg) € 6,50
     
15. Sambal goreng Boontjes (pikante boontjes met petebonen) (vegetarisch) € 6,50
     
16. Tempe Pedas (sojaplak in pikante serehsaus) (vegetarisch) € 6,-
     
17. Tempe Ketjap Manis (sojaplak in zoete ketjapsaus) (vegetarisch) € 6,-
     
18. Tahu Santan (sojacurd in kokosmelk) (vegetarisch) € 6,-
     
19. Witte Rijst/Lontong € 3,50
     
20. Nasi goreng basis/Bami goreng basis/Mihoen goreng basis € 4,50
     
21. Kroepoek/Cassavecrackers/Emping Melinjo € 2,50